Бетаїн (з червоного буряка)
Що таке бетаїн? Це прекрасний зволожувач, оскільки він утримує воду в клітинах шкіри та зменшує трансдермальну втрату вологи. Бетаїн — це натуральний компонент рослинного походження. Вперше він був отриманий із соку цукрового буряка, але взагалі міститься в багатьох рослинах. Навіщо він потрібен шкірі? Бетаїн, який є учасником або каталізатором безлічі важливих хімічних реакцій, що відбуваються в організмі, чинить серйозний вплив на обмін речовин. Очевидно, що нормальний обмін речовин — це запорука здоров'я всього організму та й шкіри, зокрема. Завдяки бетаїну шкіра краще звільняється від продуктів розпаду, зайвих жирів тощо. Бетаїн присутній в кремах і масках, в антивікових препаратах і засобах для шкіри рук. Заспокійлива дія бетаїну знайшла застосування в дитячій косметиці і в доглядових засобах для чоловіків. Бетаїн підсилює дію кондиціонерів, та сам він є м'яким кондиціонером. Після нанесення на шкіру забезпечує її гладкість та м'якість. Як компонент шампунів, кондиціонерів, бальзамів чи лікувальних тоніків для волосся бетаїн зволожує шкіру голови, робить волосся сильнішим, покращує його зовнішній вигляд, оберігає від висихання і забезпечує здоровий блиск. При цьому бетаїн не забруднює волосся, не подразнює очі та шкіру, благотворно впливає на структуру волосяного стрижня. Що подарує цей компонент вам чи вашим дітям? ПОТУЖНЕ натуральне ЗВОЛОЖЕННЯ та НАДІЙНИЙ захист, а також стимуляцію дихання шкіри на клітинному рівні, що є особливо цінним в умовах сучасного життя.
До списку інгредієнтів
Продукти з цим інгредієнтом
200 ml
230,0 грн