Олія рисових висівок
Постійна втома відбивається на нашому здоров'ї та на нашій красі — звичайно, вам це відомо. Як оживити шкіру та волосся, зупинити процеси старіння і полюбити своє відображення в дзеркалі? Ви можете дозволити собі таку необхідну і приємну розкіш, як якісний догляд за вашою шкірою і волоссям за допомогою натуральних косметичних засобів з олією рисових висівок. Олія рисових висівок найбільш популярна в країнах Азії, де вона широко застосовується в кулінарії, у медицині та в косметології. Для Японії і Китаю з давніх часів рис є невід'ємною частиною цивілізації та культури, це ж саме можна сказати і про олію, одержувану з оболонки бурого рису методом холодного пресування. Серед жирних кислот у складі олії рисових висівок майже 50% припадає на олеїнову кислоту, в значній кількості містяться вітаміни A, E, PP, F та вітаміни групи B. Високі регенеруючі властивості цієї олії обумовлені гамма-орізанолом — сильним антиоксидантом, з якого складається неомиляема фракція масла. Косметичні властивості олії з рисових висівок: Це ідеальний варіант для застосування при масажі, оскільки вона забезпечує гарне ковзання рук, пом'якшує шкіру і запобігає появі розтяжок, володіє антицелюлітними та жироспалюючими властивостями. Стимулює ріст тонкого чи пошкодженого волосся, зміцнює коріння, зупиняє випадання волосся. Добре знімає запалення, допомагає при лікуванні екземи, опіків, ран, тріщин, дерматитів, надійно усуває лущення. Попереджає появу гіперпігментації або сезонних веснянок, може використовуватися в якості сонцезахисного засобу. Підходить для догляду за ніжною дитячою шкірою. Додається в креми для жирної, сухої, в'янучої шкіри, в засоби для догляду за шкірою навколо очей та губ. Засоби натуральної косметики White Mandarin, що містять 100% натуральну олію рисових висівок, подарують вам дивовижно приємні відчуття та радість від того, що вам, нарешті, вдалося вирішити проблеми шкіри і волосся. Ви відчуєте, що бути природно красивою — легко!
До списку інгредієнтів
Продукти з цим інгредієнтом
None ml
1185,0 грн