Віск троянди
Найкрасивіша квітка, яка створена Богом, здатна наділяти красою тих, хто зможе оцінити її цілющі властивості. Яку шкіру можна назвати красивою? Ваша відповідь, безсумнівно, буде на користь шкіри ЗДОРОВОЇ. Дозвольте королеві квітів подбати про вас, і ви отримаєте можливість насолодитися шикарним ефектом. Цінні активні речовини, що містяться у квітах троянди, мають зволожуючий і пом'якшувальний ефект, діють як антиоксиданти, заспокоюють та лікують подразнену або пошкоджену шкіру, мають захисні властивості, омолоджують, борються зі зморшками. У засобах натуральної косметики White Mandarin ми використовуємо натуральний віск троянди. З 5 кілограмів сировини (це приблизно 1800 квіток) виходить лише 100 грамів воску. Віск троянди проявляє легкий бактерицидний і протизапальний ефект, та крім своїх корисних властивостей, володіє також яскравим, хвилюючим аромат. Віск троянди має високі структуроутворюючі властивості, близькі до властивостей бджолиного воску, тому його введення до складу косметики дозволяє регулювати в'язкість кремів типу вода-олія та й, особливо, олія-вода.
До списку інгредієнтів
Продукти з цим інгредієнтом